مهم [ درخواست تایید رمان ]

مژگانمـ

سرپرست اجرایی کتاب + مدیر تالار رمان
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار
ناظر همراه
طراح جلد
منتقد کیفی
مترجم رمان
کتابخوان
کاربر VIP
نویسنده فعال
هنرمند
Mar 9, 2023
1,586
سلام

درخواست تأیید برای رمان
عنوان
از قلعه قاف تا دره اژدها
ژانر عاشقانه تخیلی تاریخی

خلاصه
چنگیزخان مغول بعداز فتح ایران زمزمه‌هایی در مورد چشمه جاودانگی شنید و توجهش جلب شد تمامی مرتاضان هندی و شمن ها جمع کرد و به آنان دستور داد که این چشمه جاودانگی را برای او پیدا کنند.
شیطان در قالبی شمنی زشت او را به سمت چشمه حیات جاودانگی هدایت کرد و چنگیز را تبدیل به یک پادشاه جاودانه ای کرد که سلطنتش ابدی شد اما ترس وحشت از مرگ هیچوقت او را رها نکرد
جهت بررسی گپی زده شد

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: M I R A S

اِللا لطیفــی

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Feb 16, 2025
12
سلام و درود، درخواست تأیید رمان دارم.
عنوان: رمان آسفناکیا
ژانر: فانتزی
نویسنده: اِللا لطیفــی

خلاصه: همه زندگیش در حال سوختن بود. سوختنی فراتر از غوطه‌ور بودن در جهنم. به هر گوشه که نگاه می‌کرد سیاهی می‌دید و آتیش... آتیشی بی‌وقفه که همچون نوری می‌تابید.
در این بین اِللا سمت نور رفت، بی خبر از این‌که اون نور از خود جهنم ساطع میشد... .

مژگانمـ

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار
ناظر همراه
طراح جلد
منتقد کیفی
مترجم رمان
کتابخوان
کاربر VIP
نویسنده فعال
هنرمند
Mar 9, 2023
1,586
سلام و درود، درخواست تأیید رمان دارم.
عنوان: رمان آسفناکیا
ژانر: فانتزی
نویسنده: اِللا لطیفــی

خلاصه: همه زندگیش در حال سوختن بود. سوختنی فراتر از غوطه‌ور بودن در جهنم. به هر گوشه که نگاه می‌کرد سیاهی می‌دید و آتیش... آتیشی بی‌وقفه که همچون نوری می‌تابید.
در این بین اِللا سمت نور رفت، بی خبر از این‌که اون نور از خود جهنم ساطع میشد... .
جهت بررسی گپی زده شد

M I R A S

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Jan 22, 2025
148
درخواست تایید رمان
عنوان نفرین فرقه

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: BORHAN

مژگانمـ

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار
ناظر همراه
طراح جلد
منتقد کیفی
مترجم رمان
کتابخوان
کاربر VIP
نویسنده فعال
هنرمند
Mar 9, 2023
1,586

Arghavan

نویسنده فعال
نویسنده فعال
Jan 3, 2025
115
سلام
درخواست تأیید رمان عمارت چارلز
نام‌ اثر: عمارت چارلز
ژانر: ترسناک، معمایی
خلاصه: سری نهان در پشت خشت های عمارتی که روزی صدای خنده هایشان تا فلک بود؛ و امروز از ترس و وحشت همان خشت ها سکوتی مرگبار پیشه کرده‌اند. دیوار های عمارتی را که با وحشت و سیاهی رنگ شده اند را دوباره از نو رنگ می‌کند. اما این بار سایه های تاريکی و وحشت را مهمان ساکنین‌اش می‌کند. اما همه چیز همیشه خوب تمام نمی‌شود. برای یک پایان خوب باید از دست داد. ناخودآگاه اورا به سمت خود فرا می‌خواند. او این جاست! درست در کنار شما؛ صدای نفس های حریص‌ اش را می‌شنوی؟! او خواهان خون است!

مژگانمـ

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار
ناظر همراه
طراح جلد
منتقد کیفی
مترجم رمان
کتابخوان
کاربر VIP
نویسنده فعال
هنرمند
Mar 9, 2023
1,586
سلام
درخواست تأیید رمان عمارت چارلز
نام‌ اثر: عمارت چارلز
ژانر: ترسناک، معمایی
خلاصه: سری نهان در پشت خشت های عمارتی که روزی صدای خنده هایشان تا فلک بود؛ و امروز از ترس و وحشت همان خشت ها سکوتی مرگبار پیشه کرده‌اند. دیوار های عمارتی را که با وحشت و سیاهی رنگ شده اند را دوباره از نو رنگ می‌کند. اما این بار سایه های تاريکی و وحشت را مهمان ساکنین‌اش می‌کند. اما همه چیز همیشه خوب تمام نمی‌شود. برای یک پایان خوب باید از دست داد. ناخودآگاه اورا به سمت خود فرا می‌خواند. او این جاست! درست در کنار شما؛ صدای نفس های حریص‌ اش را می‌شنوی؟! او خواهان خون است!
جهت بررسی گپی زده شد

ریحانا۲۰

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Oct 10, 2025
4
عنوان: دامیار۱(فصل اول: مسلک سودازده)
نویسنده: ریحانه
ژانر رمان: جنایی/معمایی/درام

خلاصه:

جدال‌ دو مرد‌‌ نامشخص و تباهی ‌زندگی، سرنوشت‌ شومی‌است که دخترک‌ را به جنون‌ می‌رساند. راز پنهانی او را به سمت‌ خود‌ می‌کشد و حقیقت‌ را‌ برملا می‌کند ولی این‌ میان کسی‌ دیگر از دل ماجرا بیرون می‌آید که‌ همه را به‌ جان هم‌ می‌اندازد، کسی‌ که‌ شاید بتواند بخشی‌ از‌ حقیقت‌ داستان‌ باشد، پایان این‌ قروح‌ به‌ کجا‌ ختم‌ می‌شود؟

مقدمه:

عاشق‌ بودی، عاشق‌ منِ رو‌سیاه... منی‌ که‌ خودم را به‌‌خاطر‌ گاز‌ زدن‌ به‌ یک سیب‌ کال و‌ کرم‌خورده‌، از‌ بهشت‌ وجودت راندم.
اما این‌بار تو آن آدم‌ عاشق‌ نبودی! خواستم‌ حوا باشم‌، اما‌ راه ‌برگشتی ‌نداشتم. سردرگم هستم، نمی‌دانم من‌ عاشقم ‌یا ‌تو؟ ادعایی‌ ندارم، اگر عاشق بودم‌ نمی‌رفتم، اما تو اگر عاشق بودی‌ می‌ماندی. به این‌ نتیجه‌ رسیدم که‌ نه‌ من‌ عاشقم‌ و نه‌ تو... .

مژگانمـ

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار
ناظر همراه
طراح جلد
منتقد کیفی
مترجم رمان
کتابخوان
کاربر VIP
نویسنده فعال
هنرمند
Mar 9, 2023
1,586
عنوان: دامیار۱(فصل اول: مسلک سودازده)
نویسنده: ریحانه
ژانر رمان: جنایی/معمایی/درام

خلاصه:

جدال‌ دو مرد‌‌ نامشخص و تباهی ‌زندگی، سرنوشت‌ شومی‌است که دخترک‌ را به جنون‌ می‌رساند. راز پنهانی او را به سمت‌ خود‌ می‌کشد و حقیقت‌ را‌ برملا می‌کند ولی این‌ میان کسی‌ دیگر از دل ماجرا بیرون می‌آید که‌ همه را به‌ جان هم‌ می‌اندازد، کسی‌ که‌ شاید بتواند بخشی‌ از‌ حقیقت‌ داستان‌ باشد، پایان این‌ قروح‌ به‌ کجا‌ ختم‌ می‌شود؟

مقدمه:

عاشق‌ بودی، عاشق‌ منِ رو‌سیاه... منی‌ که‌ خودم را به‌‌خاطر‌ گاز‌ زدن‌ به‌ یک سیب‌ کال و‌ کرم‌خورده‌، از‌ بهشت‌ وجودت راندم.
اما این‌بار تو آن آدم‌ عاشق‌ نبودی! خواستم‌ حوا باشم‌، اما‌ راه ‌برگشتی ‌نداشتم. سردرگم هستم، نمی‌دانم من‌ عاشقم ‌یا ‌تو؟ ادعایی‌ ندارم، اگر عاشق بودم‌ نمی‌رفتم، اما تو اگر عاشق بودی‌ می‌ماندی. به این‌ نتیجه‌ رسیدم که‌ نه‌ من‌ عاشقم‌ و نه‌ تو... .
جهت بررسی گپی زده شد

کیمیاگر نیمه فنری

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
پشتیبان نویسندگی
منتقد کیفی
کتاب‌باز
نویسنده فعال
Sep 14, 2024
423
سلام درخواست تأیید
عنوان: آرزوی ممنوعه
ژانر: اجتماعی فانتزی
خلاصه
سایرا سالها بود که مادرش ترکیه رو رها کرده بود همراه پدرش توی ایران زندگی می‌کرد اما بعداز فوت مادرش چراغ جادویی بهش ارث می‌رسه و جن چراغ صادقانه بهش می‌گه ارباب من اومدم تا تو رو با آرزوهات گمراه کنم.

مقدمه
جهنم خالی است چون تمامی شیاطین در زمین هستند
ویلیام شکسپیر

پیرنگ و ۵ پارت ابتدای حاضره

Who is viewing this thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)

بالا