- Apr 9, 2023
- 1,611
⭕نویسندگان عزیز توجه کنید برای تایید رمان خود در تاپیک زیر درخواست دهید.
خواهش میکنم.پارت جدید گذاشته شد.رمان آواره از گرسنگان نوشته امیراحمد کاربر انجمن چریبوک
کد 073 نام اثر: آواره از گرسنگان نام نویسنده: امیراحمد ژانر: تراژدی- جنایی- معمایی ناظر: @پناه خلاصه با آغاز جنگ خلیج فارس، آستياگ، افسري كه خلع درجه شده و زندانيست، از طرف سازمان اطلاعات با وعده آزادی از زندان و در ازای انجام ماموریتی به ظاهر ساده، ناچار به شرکت در جنگ برای دفاع از...cherrybook.ir
به زودی ایرادات پارتهای قبلی را اصلاح میکنم.
بابت کمک و راهنمایی از شما سپاسگذارم.
خونوادش❌ خانوادهاش✔️پارت جدید گذاشته شد.رمان آواره از گرسنگان نوشته امیراحمد کاربر انجمن چریبوک
کد 073 نام اثر: آواره از گرسنگان نام نویسنده: امیراحمد ژانر: تراژدی- جنایی- معمایی ناظر: @پناه خلاصه با آغاز جنگ خلیج فارس، آستياگ، افسري كه خلع درجه شده و زندانيست، از طرف سازمان اطلاعات با وعده آزادی از زندان و در ازای انجام ماموریتی به ظاهر ساده، ناچار به شرکت در جنگ برای دفاع از...cherrybook.ir
به زودی ایرادات پارتهای قبلی را اصلاح میکنم.
بابت کمک و راهنمایی از شما سپاسگذارم.
روزتون بخیر آقای امیر احمد.پارت جدید گذاشته شد.درحال تایپ - رمان آوای طغیانگر نوشته امیراحمد کاربر انجمن چری بوک
کد075 نام اثر: آوای طغیانگر نام نویسنده: امیراحمد نویسنده کمکی: فاطمهسادات هاشمی نسب ژانر: فانتزی، ترسناک، تراژدی ناظر: @رهای انجمن خلاصه: شاهدختی بیخبر از هویت و دنیای اطرافش، خود را در تاریکی شب میان جنگل و ناکجا آباد پیدا میکند؛ جنگلی که در آن موجوداتی از دنیای تاریک جهان، احاطهاش...cherrybook.ir