- Nov 28, 2024
- 14
طی روزهای گذشته و شواهدی که از محققین و خبرنگاران میدانی به عمل اومده، جو سنگینی فضا رو حاکم شده. هنوز یک هفته از تاپیک «تولدت مبارک نم چیچی ترین» نگذشته که اتفاق غم انگیز دیگری رخ داده…
طی این اتفاق، اعضا که سردرگم شدن و نمیدونن باید چیکار کنن برای همین مدام از این تاپیک مجبور به رفتن به تاپیک دیگر هستند.
به دلیل رویداد پیش اومده حتی دونفر از اعضای انجمن با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند و حتی کار به تهدید هم کشیده شد…
در اینجا شاهدیم که یکی از اعضای نه چندان مهم انجمن، دست به تهدید مدیر کل زده و به اون در روز روشن گفته«باهامم بحث نکن»
مشاهده فایلپیوست 1513507558578031674.mp4
به همین خاطر ما اسم تاپیک خفت گیری در روز روشن انتخاب کردیم.
اما این همه جنجال بر سر چیست؟ یا بهتر است بگوییم کیست
متهم ردیف اول کسی نیست جز یکی از اصلی ترین افراد انجمن. اونکه به خودش لقب و تگ موسس انجمن رو داده ، خیلی ماهرانه خودش رو از همه این قضایا کنار میکشه و نقش ادم مظلوم رو بازی میکنه.
این ادم کسی نیست جز: @نفس.
بنده حتی بخاطر ایشون دست به دامن یکی از دوستان خود شدم برای پیدا کردن گیف اردک:/ البته به دلیل عدم اعتماد به رفقا گذاشتیم این قضیه سر بسته بمونه و بیخیال گیف شدیم:(

و اما چرا؟؟؟
چون تولدشه و ماهم قول دادیم به خودمون که براش سنگ تموم بذاریم.(چه غلطا)
هنوز تعداد کشته ها و زخمی ها و تهدید های پیش رو مشخص نیست اما نتایج نشون میده هر لحظه این تعداد در حال افزایشه(هر تبریک یک زخمی)
از شاهدین دعوت میشه که هر خاطره خوب یا هر خاطره از زورگویی های این فرد دارن برای درج در پرونده توی همین تاپیک بنویسن، و تگ کردنش رو درج کنن تا به زودی دادگاه برای ایشون برگزار بشه.
مشاهده فایلپیوست -2386029792289535466.mp4
فکر کردی من میام گل و شیرینی میفرستم تو تاپیکت و میگم ممنون که به دنیا اومدی و فلان؟ کور خوندی دوست عزیز میخوایم اینجا بیچارت کنیم😂
مشاهده فایلپیوست 1791390798240653753.mp4
(بنده ادم طنازی نیستم شما به بزرگی خودتون ببخشید تمام کوپن هامو خرج کردم دیگه)
مشاهده فایلپیوست 3590297538898777136.mp4
طی این اتفاق، اعضا که سردرگم شدن و نمیدونن باید چیکار کنن برای همین مدام از این تاپیک مجبور به رفتن به تاپیک دیگر هستند.
به دلیل رویداد پیش اومده حتی دونفر از اعضای انجمن با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند و حتی کار به تهدید هم کشیده شد…

در اینجا شاهدیم که یکی از اعضای نه چندان مهم انجمن، دست به تهدید مدیر کل زده و به اون در روز روشن گفته«باهامم بحث نکن»
مشاهده فایلپیوست 1513507558578031674.mp4
به همین خاطر ما اسم تاپیک خفت گیری در روز روشن انتخاب کردیم.
اما این همه جنجال بر سر چیست؟ یا بهتر است بگوییم کیست
متهم ردیف اول کسی نیست جز یکی از اصلی ترین افراد انجمن. اونکه به خودش لقب و تگ موسس انجمن رو داده ، خیلی ماهرانه خودش رو از همه این قضایا کنار میکشه و نقش ادم مظلوم رو بازی میکنه.
این ادم کسی نیست جز: @نفس.
بنده حتی بخاطر ایشون دست به دامن یکی از دوستان خود شدم برای پیدا کردن گیف اردک:/ البته به دلیل عدم اعتماد به رفقا گذاشتیم این قضیه سر بسته بمونه و بیخیال گیف شدیم:(

و اما چرا؟؟؟
چون تولدشه و ماهم قول دادیم به خودمون که براش سنگ تموم بذاریم.(چه غلطا)
هنوز تعداد کشته ها و زخمی ها و تهدید های پیش رو مشخص نیست اما نتایج نشون میده هر لحظه این تعداد در حال افزایشه(هر تبریک یک زخمی)
از شاهدین دعوت میشه که هر خاطره خوب یا هر خاطره از زورگویی های این فرد دارن برای درج در پرونده توی همین تاپیک بنویسن، و تگ کردنش رو درج کنن تا به زودی دادگاه برای ایشون برگزار بشه.
مشاهده فایلپیوست -2386029792289535466.mp4
فکر کردی من میام گل و شیرینی میفرستم تو تاپیکت و میگم ممنون که به دنیا اومدی و فلان؟ کور خوندی دوست عزیز میخوایم اینجا بیچارت کنیم😂
مشاهده فایلپیوست 1791390798240653753.mp4
(بنده ادم طنازی نیستم شما به بزرگی خودتون ببخشید تمام کوپن هامو خرج کردم دیگه)
مشاهده فایلپیوست 3590297538898777136.mp4
آخرین ویرایش: