رُگآ

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 22, 2023
462
«جز سوختن و ساختن چه می‌شد کرد؟ زندگی رنگ می‌باخت، امنیت می‌مرد، و فکر می‌گریخت.»

سال بلوا/عباس معروفی

رُگآ

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 22, 2023
462
«گفتم من مکافات چه کسی را پس می‌دهم؟ چرا این‌همه آدم در ذهن من زندگی می‌کنند؟ مگر قرار است بار همه زن‌ها را من به دوش بکشم؟ حتمآ مردها هم هستند. پدر انتظارش را به من واگذار کرد، نمی‌توانست بیش از این‌ها منتظر بماند، گفت: نوشا، پسرم! گفتم: من دخترم. گفت: انتظار، انتظار است، فرقی نمی‌کند.»

سال بلوا/عباس معروفی

رُگآ

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 22, 2023
462
«راستی انسان وقتی تنها در مملکت بيگانه، دور از وطن و دوستان خود و بی اين‌که بداند از کجا برای زندگی همان روز خود پولی به‌دست آورد، آخرين، درست آخرين فلورين خود را به‌مخاطره می‌اندازد و به‌قمار می‌گذارد. راستی احساس عجيبی سراپايش را فرا می‌گيرد! من بردم، و وقتی بيست دقيقه‌ی بعد قمارخانه را ترک کردم، صد و هفتاد فلورين داشتم. گاهی، آخرين فلورين آدم، می‌تواند اين معنی را بدهد! و اگر همان وقت جرأت خود را از دست داده بودم؟ اگر نتوانسته بودم تصميم بگيرم؟! فردا، فردا همه‌ی اين‌ها پايان خواهد يافت!»

قمارباز/فئودور داستایفسکی

رُگآ

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 22, 2023
462
«وقتی آدم در بیمارستان است مرگ مثل خفاش دوروبرش پرسه می‌زند. گرچه مرگ در خودِ انسان است نه پیرامون او. ولی معمولا در این‌جاها بیش‌تر احساس می‌شود.»

سوگ مادر/شاهرخ مسکوب

رُگآ

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 22, 2023
462
«چیزهایی هستند که هرگز نمی‌توانیم به دست فراموشی بسپاریم و خاطراتی که هرگز نمی‌توانیم محو کنیم. این‌ها همیشه مثل یک سنگ آسیاب روی سینه‌مان سنگینی می‌کنند.»

کافکا در کرانه/هاروکی موراکامی

رُگآ

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 22, 2023
462
«برای همه‌ی مردم همین‌طور است. با هم ازدواج می‌کنند، باز هم کمی همدیگر را دوست دارند و کار می‌کنند. آن‌قدر کار می‌کنند که دوست داشتن را فراموش کنند.»

طاعون/آلبر کامو

رُگآ

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 22, 2023
462
«اومدیم، تمامِ عمر داریم از بین می‌ریم و نقش بر آب می‌شیم. درنتیجه نباید مدام جوری رفتار کنیم که انگار واقعی هستیم. ما باید همون‌جور که واقعاً هستیم رفتار کنیم، یعنی غیرواقعی. والنتین گفت: همیشه نمی‌شه... دردْ واقعیه.»

انجمن زیرشیروانی/ارنست کرویدر

رُگآ

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 22, 2023
462
«البته حماقت من خودبینی بود نه عشق. از توجه یکی راضی بودم و از بی‌اعتنایی دیگری رنجیده‌خاطر می‌شدم.»

غرور و تعصب/جین آستین

رُگآ

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 22, 2023
462
«عشق زيادی باعث می ‌شود آدم هيچکدام از معايب و بدی ‌های طرف مقابلش را نبيند و تصميمات اشتباه بگيرد. بعضی وقتها آدمها به خاطر عشق‌های بی ‌اساس، زندگيشان را فدا می ‌کنند. اگر کسی به خاطر عشق يا پول ازدواج کند، شک نداشته باش که بدبخت می ‌شود. عشق واقعی سالها بعد از ازدواج به وجود می ‌آيد. قبل از ازدواج همينکه دو نفر از هم خوششان بيايد، کافی است. ازدواج عاقلانه ازدواجی است که بر اساس شناخت طرفين از هم صورت بگيرد نه بر اساس يک عشق آتشين و غيرمنطقی ناشی از يک آشنايی ساده.»

عقل و احساس/جین آستن

نفس.

موسس سایت
پرسنل مدیریت
موسس سایت
Jan 19, 2023
1,122
💬 در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه که هست، برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی.

📗 پرواز بر فراز آشیانه فاخته
👤 کن کیسی

چه کسانی از این موضوع بازدید کرده‌اند (در مجموع: 36) در 1000000 ساعت گذشته. «جزئیات دقیق بازدیدها»

Who is viewing this thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا