اختصاصی کاربران نسك خانه Dark dreamer | كاربر انجمن چري بوك

رهای انجمن

مدیر تالار آوا
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر همراه
طراح جلد
ویراستار
مدرس کارگاه
صفحه آرا
آوا پرداز
مترجم رمان
کتابخوان
کاربر VIP
هنرمند
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,642
نسك.png
بسم تعالي
اين تاپيك متعلق به @Dark dreamer هست
توجه كنيد در این تاپیک فقط این کاربر میتواند با توجه به قوانین نظر، نقد، بررسی و متن کتابی را ارسال کند

قوانين نسك خانه كاربران
درخواست ايجاد نسكخانه

|سرپرست تالار ادبيات|​

کیمیاگر نیمه فنری

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
پشتیبان نویسندگی
منتقد کیفی
کتاب‌باز
نویسنده فعال
Sep 14, 2024
423
آخرین ویرایش:

کیمیاگر نیمه فنری

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
پشتیبان نویسندگی
منتقد کیفی
کتاب‌باز
نویسنده فعال
Sep 14, 2024
423
دیالوگ های توی کتاب دوریان گری
اون دلیل هنر منه

من دوستامو از روی زیباییشون و دشمنانم رو از روی هوششون انتخاب می‌کنم

کیمیاگر نیمه فنری

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
پشتیبان نویسندگی
منتقد کیفی
کتاب‌باز
نویسنده فعال
Sep 14, 2024
423
شخصی خانه به کرایه گرفته بود چوب های سقف بسیار صدا میدادند به خداوند خانه از بهر مرمت آن سخن بگشاد پاسخ داد:«چوب های سقف ذکر خداوند می‌کنند» گفت:«نیک است اما می‌ترسم این ذکر به سجود بینجامد»

کیمیاگر نیمه فنری

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
پشتیبان نویسندگی
منتقد کیفی
کتاب‌باز
نویسنده فعال
Sep 14, 2024
423
نقد من به گای منرینگ یا ستاره شناس

استفاده صحیح از جادو
طوری جادو رو واقع گرایانه نشون داده که آدم باورش میشه یکم جوگیر باشی می‌تونی با این رمان به خرافات ایمان بیاری

نظام سرمایه‌داری
عقاید نظام سرمایه داری توی رمان مشهود بود.
آدمی که ثروتمند بود رو با جملات تملق امیز توصیف می‌کرد درحالی که اکت خاصی ازش ندیدیم که دوستش داشته باشیم، فقط پول داشت قلعه داشت و هی این قلعه داشتنش رو می‌کرد تو چشم مخاطب با اینکه به مقام و پست رسید اخلاقش بد شد ولی یه دونه مذمت و ملامت از راوی ندیدیم
حتی یه نفر رو که به نظرم با تلاش سعی کرده بود از فقر بیرون بیاد چون خونه یکی دیگه رو خریده بود رو هی سرکوفت می‌زد. چرا تو که از طبقه پایین بودی تونستی یه قلعه اشرافی بخری.

طنز سطح پایین
می‌خواست مخاطب رو با مسخره کردن شکل ظاهری یکی از ساکنان قلعه که رفتار بسیار خالصانه و دور از ریا داشت رو مسخره کنه هی توی رمان فردی که معلم سرخانه بود رو سرکوفت میزد مسخره می‌کرد درحالی که فقط مشکلش لاغری بیش از حد بود درحالی یک معلم قطعا هوش بالایی داره و توی جامعه ای تمسخر معلم رواج پیدا کنه شما نباید ازش انتظار پیشرفت علمی این حرف ها داشته باشید.

خلاصه که من هشتاد درصدش رو خوندم فهمیدم زمانمو دارم هدر میدم محتوای خاصی نداره

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: پناه

کیمیاگر نیمه فنری

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
پشتیبان نویسندگی
منتقد کیفی
کتاب‌باز
نویسنده فعال
Sep 14, 2024
423
درنده باسکرویل و داستان های کوتاه شرلوک اثر سر آرتور کانن دویل

این نویسنده‌ به خاطر داستان های کوتاه کارآگاه شرلوک هلمز معروفه و این کتاب از معدود رمان های اون هست که به نظرم از بقیه یه سرو گردن بهتره چون توش تعلیق به خوبی حس میشه تو رو وادار به فکر می‌کنه.

توی داستان های کوتاه قبلی که خوندم نویسنده‌ به خاطر محدودیت اصلا یه گره خاصی ایجاد نمی‌کرد استفاده درستی از تعلیق ندتشت تمام قدرت قلمش رو صرف توصیف آشفتگی موکل و نوع لباسش می‌کرد و بعداز یک قرار ملاقات شرلوک یه سیگار می‌کشید غیبش می‌زد و بر می‌گشت و می‌گفت فهمیدم بریم مجرم رو بگیریم.

به خاطر اینکه شرلوک خیلی باهوش بود همه اطلاعات ناگهانی ارائه می‌شدن ولی اینجا توی درنده باسکرویل واتسون به جای شرلوک می‌ره و چون اون چندان باهوش نیست آروم آروم جلو می‌ره قشنگ گره ها رو حس می‌کنی تعلیق رو درک می‌کنی سوال برات پیش میاد حدس و گمان می‌زنی استرس می‌کشی.

اطلاعات رو آروم آروم می‌ده و مخاطب یهویی دچار طوفان اطلاعاتی نمیشه و همین یه دلیل باعث شده که هم نسبت به کتاب های قبلی تعلیقش قوی باشه سرگرم کننده باشه و انتظاری که من از یک داستان معمایی دارم رو برآورده می‌کنه

• لایک

کیمیاگر نیمه فنری

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
پشتیبان نویسندگی
منتقد کیفی
کتاب‌باز
نویسنده فعال
Sep 14, 2024
423
آرزوهای بزرگ رو خوندم
نوشته چارلز دیکنز
تلاش یه پسر تا اشراف زاده بشه
تا بتونه دل استلا رو به دست بیاره
حالا استلا کیه؟
همبازی پولدار بچگیش که هی بهش توهین می‌کرد تحقیرش می‌کرد و فقرش رو به رخ می‌کشید
علت عشق
ننه استلا هی می‌گه استلا دخترم ماشاالله هزار ماشالله خیلی خوشگله
پی دی اف قاچاقی دان کردم.
امیدوارم نسخه اصلی این‌قدر افتضاح نباشه

• لایک

کیمیاگر نیمه فنری

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
پشتیبان نویسندگی
منتقد کیفی
کتاب‌باز
نویسنده فعال
Sep 14, 2024
423
امیر ارسلان نامدار و قهرمانی تهی از فضیلت اخلاقی
کتاب امیر ارسلان نامدار توسط محمد علی نقبب الممالک اولین رمان فانتزی هست که به زبان فارسی هست که در دوره ناصرالدین شاه قاجار نوشته شده.

شما با خوندن این رمان متوجه ارزش شخصیت پردازی می‌شید یعنی هرچقدر پلات قشنگ باشه شخصیتت بد باشه داستان رو خراب می‌کنه.

نویسنده رو به خاطر نثر موزونی که داره تحسین می‌کنم اما اشکالات اخلاقی که توی قهرمان دیدم باعث شد که چندان از رمان خوشم نیاد.

رمال
شخصیت اصلی همیشه قبل از انجام کاری به جای اینکه بشینه فکر کنه نقشه بکشه به خدا توکل کنه می‌رفت سراغ رمال و به تخته رمل توسل می‌کرد.
حضور جادوگر توی ژانر فانتزی بد نیست ولی اینکه از ده نفر نه نفر رمال باشن دیگه شورش رو در آورده.
همه‌هم از دم آموزش دیده حرفه‌ای و کاربلد توصیف میشدن و با این همه توصفات تخته رمل چی میگفت؟ امیر ارسلان بیست روز سی روز چهل روز صبر کن بعد برو جنگ یعنی نقشه کشیدن فکر کردن همش زرشک می‌نشست می‌خورد می‌خوابید بعد بدون اینکه وزنی اضافی کنه همانند رستم یل می‌رفت تو میدان

سوگند دروغ به نام مبارک الله
نویسنده تلاش می‌کرد که نشون بده امیر ارسلان باهوشه اما چطور؟ از طریق خواندن فکر دشمن؟ نه کشیدن نقشه بی‌عیب نقص؟ نه
شخصیت قمر وزیر که میخواست نشون بده یه آدم مکار هست تنها مکر و حیله‌اش این بود که به خدا و پیغمر قسم بده و بپرسه تو امیر ارسلانی اونم به خدا قسم بخوره بگه نه
چند فصل فقط این بود که قمر وزیر می‌اومد می‌گفت تو رو خدا پسرم بگو تو امیر ارسلانی من بهت خدمت کنم درسته من الان وزیر دشمنم ولی تو رو دوست دارم خدای ناکرده فکر نکنی من تلاش میکنم هویت تو رو شناسایی کنم به شاه لو بدم من نیتم خیره
یه اوضاع داغونی بود.

ایستادن توی ردیف آخر
کسی که ادعای می‌کنه هم قد و هیکل رستمه آخه چرا باید بره از پشت سربازان نحوه مبارزه دشمنش رو ببینه و بعد آخرش که دشمن خسته شده بیاد بجنگه اون موقع شرف و جوانمردی اختراع نشده بود؟

خلاصه که نخونید چیز خاصی نیست

• لایک
بالا